radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Salut L’Ajuntament i la CSMS acorden la redacció d’un conveni per millorar el CAP de salut

L’Ajuntament i la CSMS acorden la redacció d’un conveni per millorar el CAP de salut

COMPARTEIX-HO
, / 194 0

Així es va acordar a la reunió mantinguda aquest passat dimecres al consistori palafollenc entre l’alcalde Palafolls, Francesc Alemany; la regidora de Salut, Sònia González, i diversos membres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Segons ha informat l’Ajuntament, la reunió va servir per posar les bases per redactar un nou conveni que serveixi per millorar diversos aspectes del CAP de salut, com per exemple l’estat de les instal·lacions del centre i els serveis que s’hi ofereixen, qüestions que pel consistori generen «especial preocupació».

d’altra banda, a la reunió també es va posar damunt la taula la situació actual del servei de ginecologia a Palafolls. En aquest sentit, segons ha explicat l’Ajuntament, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té intenció de normalitzar el servei al CAP palafollenc a finals del primer trimestre d’aquest proper 2020.

A la vegada, l’Ajuntament explica que «no existeix cap decisió estructural ni cap intenció a curt termini per canviar res». Tal i com ja es va avançar fa uns dies a aquesta emissora des de la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls, el servei de llevadores s’ha mantingut un cop per setmana al CAP de salut de Palafolls.