radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Esports La Penya Barcelonista de Palafolls celebra aquest diumenge els seus 15 anys d’història

La Penya Barcelonista de Palafolls celebra aquest diumenge els seus 15 anys d’història

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

La Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls està d’aniversari aquest proper cap de setmana. L’entitat bufa les espelmes del seu 15è aniversari amb un dinar de germanor aquest diumenge al Restaurant Casa Oms.

L’acte comptarà amb l’assistència de 75 persones, entre socis de la penya palafollenca i d’altres localitats, representants del club de futbol, membres de l’Ajuntament i veïns del municipi.

Albert Alenyà, president de la penya, explica que la celebració, que reunirà a simpatitzants de penyes vingudes d’altres indrets de la comarca i de Catalunya, es duu a terme cada 5 anys.

El dinar de celebració dels 15 anys de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls comptarà amb la presència de personalitats destacades de l’entorn blaugrana, com Elvira Pou, membre de la Comissió de Penyes del club; Joan Casals, el conegut com a «avi del Barça», o l’exjugador Paco Martínez, qui ja havia assistit en anteriors celebracions de la penya al nostre municipi.

La celebració, on assistiran també l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i la regidora d’Esports, Sònia González, és una de les activitats incloses dins de l’agenda anual d’activitats de la penya barcelonista.

La Penya Barcelonista Josep Suñol Garriga de Palafolls va fundar-se el 3 de desembre de 2004, i és una de les 22 penyes blaugranes oficials que, actualment, hi ha al Maresme.