radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat La Fira d’Artesania i Complements de Nadal arriba demà amb una 20a de parades

La Fira d’Artesania i Complements de Nadal arriba demà amb una 20a de parades

COMPARTEIX-HO
, / 400 0

L’últim dissabte de novembre a Palafolls és sinònim de Fira Artesania i Complements de Nadal. Una cita que enguany celebra el seu 20è aniversari i ho fa amb bona salut. Demà una 20a de parades ompliran el centre de tota classe de productes. Hi haurà artesania com bijuteria, roba o tota classe de regals, però també aliments com coques o embotits. La fira de demà, però, també inclou parades d’objectes propis de les festes de nadal com caganers, figures del pessebre o d’altres elements decoratius per aquestes properes festes.

La fira començarà a les 10 del matí i estarà oberta fins al vespre i enguany comptarà amb una programació paral·lela amb la rondallaire Assumpte Mercader a les 5 al MiD, un arbre dels desitjos nadalencs, o una banda de música que es passejarà per la fira animant la jornada amb cançons nadalenques.

La fira és una iniciativa de l’ACEP, amb el suport de l’Ajuntament de Palafolls, amb la voluntat de dinamitzar el comerç local del municipi.