radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat El planetari torna a esgotar les places en hores

El planetari torna a esgotar les places en hores

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 369 0

Aquest dijous al matí l’Ajuntament de Palafolls ha hagut de tancar les segons inscripcions a l’activitat del Planetari Digital que es farà demà dissabte i diumenge.

En un primer moment s’havia plantejat 8 sessions de 25 persones, però l’èxit de la primera convocatòria va obligar a ampliar a 12 sessions només amb els que van demanar participar en les primeres inscripcions que es van tancar en poques hores.

Davant la forta demanda, el consistori va decidir contractar 4 sessions més repartides durant el cap de setmana. Dimecres es va obrir les segons inscripcions que també s’han esgotat en qüestió d’hores.

Ara l’Ajuntament intentarà encabir les inscripcions fetes. Tots els que estiguin confirmats rebran un correu electrònic amb les entrades vàlides per participar de l’activitat. El consistori avisa que, tot i haver triat un torn concret, hi pugui haver recol·locacions de torn. L’Ajuntament, a més, anuncia la creació d’una llista d’espera per a les persones que no hagin pogut encabir-se finalment en cap grup.

Per tal que no hi hagi places desocupades, es demana a aquelles persones que no puguin assistir finalment al planetari, que hi renunciïn per atorgar la plaça a algú de la llista d’espera.

En total unes 400 persones passaran pel planetari aquest cap de setmana.