radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Palafolls celebra divendres l’arribada del Nadal amb l’encesa de llums
, / 598 0 0

Palafolls celebra divendres l’arribada del Nadal amb l’encesa de llums

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Palafolls celebra divendres l’arribada del Nadal amb l’encesa de llums

És la primera vegada que el nostre municipi organitza un acte familiar per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Ho farà amb un cap de setmana amb diferents activitats. L’acte central d’aquesta benvinguda nadalenca serà divendres amb l’encesa de la decoració nadalenca.

Un acte que començarà a les 5 de la tarda, quan els infants surten de les escoles, quan es podrà gaudir de jocs gegants a la plaça del Fòrum Palatiolo. Uns jocs amenitzats amb música i una xocolatada. Ja cap a quarts de 7 la plaça del Fòrum Palatiolo, es farà la inauguració de les noves llums de Nadal que enguany guarneixen els principals carrers del poble. En parla al Palafolls en Xarxa Aleix Freixa, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

L’endemà dissabte, i coincidint amb la tradicional Fira d’Artesania i Complements de Nadal, el consistori hi suma activitats familiars per dinamitzar la jornada. A les 5 de la tarda la rondallaire malgratenca Assumpte Mercader oferirà el seu espectacle “Escudella de contes de nadal”, una activitat per a tota la família. Coincidint amb aquest acte també s’inaugurarà un arbre de desitjos, que estarà al MiD i on tothom que ho vulgui podrà escriure un desig i penjar-lo a l’arbre.

També, animant la fira i la jornada de benvinguda al Nadal, hi haurà una xaranga que passejarà per les parades amb música de carrer i nadalenca amb el grup Barretina Stomp.

El regidor explica que aquestes activitats ajuden a la tradicional fira de Nadal de Palafolls a dinamitzar el comerç local.

Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració de l’ACEP, que també aprofitarà per encendre els aparadors de Nadal de les seves botigues aquest cap de setmana.