radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » S’inauguren els trams gironins de la Tourdera

S’inauguren els trams gironins de la Tourdera

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 790 0

Avui s’ha fet l’acte d’inauguració oficial dels últims trams encara pendents d’inauguració de la “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”.

Amb aquest acte oficial es dona per finalitzades les obres constructives de la ruta i, per tant, el recorregut estarà enllestit al 100% per a l’ús de la bicicleta i el senderisme resseguint el riu Tordera i la Riera d’Arbúcies des del naixement i fins la desembocadura.

Els trams més propers al mar ja estaven en marxa des de l’any passat. És el cas del traçat que passa per Palafolls i que un cop arriba al centre urbà, abandona la riba del riu i s’endinsa dins el poble per recorre l’avinguda Pau Casals, el camí rural de can Sureda fins retrobar-se amb el riu prop del camp de vol.

La presentació dels trams gironins s’ha fet a quarts de 12 del migdia prop del Molí de les Pipes, a Arbúcies, i ha comptat amb responsables del Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Barcelona, i l’alcalde d’Arbúcies.

Tot i que fa anys que es va plantejar el projecte, no serà fins avui que quedi tot el recorregut obert a senderistes i ciclistes.

L’execució de la ruta s’ha fet de forma gradual. L’any passat ja es van inaugurar els primers 11 trams actius de la ruta, entre ells el de Palafolls.