radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Home Política Una part del veïnat de Sant Jaume de Tordera passarà a pertànyer al terme municipal de Palafolls

Una part del veïnat de Sant Jaume de Tordera passarà a pertànyer al terme municipal de Palafolls

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1469 0

L’Ajuntament de Palafolls celebra demà dijous la sessió plenària del ple de novembre, de caràcter ordinari i amb 11 punts a l’ordre del dia.

La majoria de punts de la sessió pertanyen a l’àmbit pressupostari, però el ple de demà també posarà damunt la taula una qüestió de l’àmbit topogràfic.

Es tracta de l’aprovació de l’alta del toponímic Veïnat de Sant Jaume, una zona pertanyent al municipi veí de Tordera. Segons ha informat l’Ajuntament, el que es fa és un ajust dels límits dels dos termes municipals de Tordera i Palafolls.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el juny del 2017 es van començar a tirar endavant els canvis en la delimitació dels dos termes.

Aquest nou límit estableix que una part del veïnat de Sant Jaume de Tordera, situat entre el veïnat de Vallplana i la urbanització Mas Reixac, passa a formar part del terme municipal de Palafolls.

El canvi ve motivat per evitar que diferents finques estiguessin dividides pel límit de terme entre els dos municipis.

En aquest sentit, el que s’ha decidit és mantenir el mateix nom del veïnat -ja que no hi ha cap altra zona de Palafolls amb el mateix nom-, així com la seva numeració. Per tant, l’única modificació que afecta la zona és la del terme municipal al qual pertany.

El ple, que abans de debatre aquest punt haurà passat per les informacions de presidència i per l’aprovació de les actes de les sessions anteriors, continuarà amb una resolució d’una sanció en matèria de tinença d’animals.

La resta de punts inclouen diverses qüestions de caràcter pressupostari, amb les quals s’arribarà al punt de precs i preguntes, primer dels regidors i regidores del ple i després del públic assistent.

La sessió plenària de demà, que començarà al punt de les 7 del vespre, serà retransmesa en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.