radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat presenta el Pla Especial de la restauració del camp de tir

Malgrat presenta el Pla Especial de la restauració del camp de tir

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1220 0

Serà aquest dijous a la tarda quan el pla es portarà a aprovació del ple del consistori.

El camp de tir es situava a peus de la carretera de Blanes, a tocar del riu Tordera, i havia protagonitzat algunes polémiques. D’una banda, es va detectar un possible ús indegut de materials prohibits, com ara munició amb plom o plats prohibits, però també pel descobriment de centenars de cartutxos enterrats i que, suposadament, procedien del mateix camp.

Fa un any i mig, l’entitat gestora del camp de tir va cedir gratuïtament l’espai a l’Ajuntament que ara es planteja recuperar l’espai per fer-lo transitable a ciclistes i vianants. També es vol plantar arbres de ribera per naturalitzar l’espai; senyalitzar la zona, fer campanyes de sensibilització amb centres educatius i entitats ecologistes i, entre d’altres, donar continuïtat a la resta de trams de la ruta de la Tourdera.

Aquest és un dels 7 punts a l’ordre del dia del ple ordinari de demà al vespre en que el que també es vol donar informació econòmica com l’informe de morositat o la modificació pressupostària.

També es farà la revisió anual del padró municipal d’habitants amb referència a 1 de gener de 2019, una dada que s’utilitza oficialment com a població del municipi.

En aquest ple de Malgrat només hi ha una moció presentada. En aquest cas és una moció de tots els grups municipals referent a les dones deportades als camps de concentracions nazis. En concret la moció demana que un carrer o una plaça de la vila porti el nom de Neus Català, Conxita Grangé, o de la resta de republicanes deportades i perseguides pel nazisme i feixisme.

Al tractar-se d’un ple ordinari, la sessió acabarà amb els precs i preguntes dels regidors i després del públic assistent