radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Encara es pot muntar parada a la Fira d’Artesania i Complements de Nadal

Encara es pot muntar parada a la Fira d’Artesania i Complements de Nadal

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 947 0

El proper dissabte dia 30, el centre de Palafolls tornarà a acollir una nova edició d’aquesta tradicional fira dedicada als productes artesanals i, també, en la que es podrà trobar tota classe d’articles relacionats amb les festes nadalenques.

Enguany la cita arribarà a la seva 20a edició, consolidant-se com la fira més arrelada al nostre municipi. Aquests dies, l’ACEP, entitat que organitza el certamen, està acabant d’ultimar els detalls juntament amb l’Ajuntament de Palafolls que s’ha involucrat a la cita amb l’organització d’algunes activitats paral·leles que ajudin a dinamitzar els visitants i els comerços locals. El president de l’Acep, Francesc Tresserras explica que els paradistes encara són a temps de demanar un espai a la Fira.

Fira d’Artesania i Complements de Nadal s’articula als carrers del centre amb la intenció de promocionar el comerç local. Des de bon matí i fins al vespre els visitants podran trobar tota classe d’articles per ajudar a planificar les festes nadalenques.

Enguany la cita coincidirà amb un planetari organitzat pel consistori i inclourà d’altres activitats amb la voluntat d’aconseguir atreure públic en aquesta fira que es farà just l’endemà de l’encesa de l’enllumenat de Nadal. Una encesa que s’ha fet coincidir amb el cap de setmana de la fira per idear un cap de setmana d’activitats nadalenques i familiars al nostre municipi.