radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Presó provisional sense fiança per l’acusat d’atropellar mortalment un ciclista a Palafolls

Presó provisional sense fiança per l’acusat d’atropellar mortalment un ciclista a Palafolls

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1708 0

La víctima, un blanenc de 52, va morir dissabte passades les 6 del matí després que un vehicle l’envestís a la carretera d’accés a la Costa Brava al seu pas per Palafolls, quan tornava a casa en bicicleta elèctrica de treballar.

lloc de l’accident dissabte passat.RP

El conductor del cotxe implicat es va donar a la fuga i minuts després va ser detingut a Blanes un jove de 22 acusat de ser l’autor de l’atropellament.

Una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques va observar un vehicle que circulava a baixa velocitat per la zona del CAP 2 de Blanes.. Els conductors de l’ambulància també van observar que el conductor del vehicle circulava amb el cap per fora de la finestra, portava els retrovisors trencats i amb restes d’una beguda a la carrosseria. Davant d’això van decidir seguir-lo i avisar a la policia local.

Davant les evidències que el conductor circulava sota els efectes de les drogues i l’alcohol els agents el van sotmetre a les corresponents proves que han donat positiu en amfetamines, cocaïna i triplicava la taxa màxima permesa d’alcohol.

Mentre li feien les proves, els agents van rebre l’avís del cotxe fugat després de l’atropellament mortal i van poder relacionar el vehicle i el conductor amb el cas, ja que les restes de beguda de iogurt que hi havia a la carrosseria corresponien amb la beguda que prenia la víctima en el moment de ser atropellat.

Els agents el van detenir acusat d’un delicte d’homicidi imprudent, un altre d’omissió de socors i un tercer per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

El noi va prestar declaració ahir diumenge als jutjats d’Arenys de Mar i el jutge n’ha decretat presó provisional sense fiança a l’espera de judici.