radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00 -13:20

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
La gimnasta Naia Sánchez es proclama campiona de d’Euskagym
, / 495 0 0

La gimnasta Naia Sánchez es proclama campiona de d’Euskagym

COMPARTEIX-HO
Home Esports La gimnasta Naia Sánchez es proclama campiona de d’Euskagym

La palafollenca, de només 9 anys, juntament amb el seu equip, s’ha proclamat aquest cap de setmana a Bilbao campiona d’Euskalgym, un festival en el que es donen cita els millors gimnastes del món en una gala que serveix com a homenatge a aquesta disciplina.

En total hi participen més de 150 clubs d’arreu.

La gimnasta local, que milita en el club de gimnàstica de Blanes, estudia a l’escola de Mas Prats i combina els seus estudis amb els entrenaments d’aquesta disciplina. En les últimes setmanes, Sánchez hes va proclamar campiona de Catalunya benjamí, cosa que li va donar el passaport pel campionat nacional. Justament fa 10 dies, amb el seu equip, Sánchez va aconseguir el subcamionat d’Espanya.