Alumnes de 2n de Mas Prats aprenen aspectes del municipi i de seguretat viària de la mà de la Policia

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Ha estat aquest matí i a través de la gimcana organitzada des del cos de seguretat palafollenc, que ja es va dur a terme el passat mes de març amb alumnes de Les Ferreries després d’estrenar-se, per primera vegada, l’any passat.

Segons ha explicat Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls i responsable de l’activitat, la gimcana es fa amb els alumnes de 2n de primària perquè era un curs amb el qual no es feia cap activitat en l’àmbit de l’educació viària.

La gimcana, segons explica Moreno, consisteix en respondre un total de 10 preguntes sobre el municipi movent-se per diferents espais i preguntant als mateixos veïns.

La gimcana, de la qual s’han modificat alguns aspectes en l’edició feta aquest matí, s’ha fet avui amb els alumnes de 2n de Mas Prats, i la intenció de la Policia ara és fer-la també amb els alumnes de Les Ferreries i també fer-la extensiva i adequar-la als alumnes de 1r curs.

La previsió de la Policia és que les següents gimcanes es facin ja passades les festes de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics