radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat No sobrabrigar-se, rentar-se les mans i beure líquids per evitar els refredats amb el canvi de temperatures.

No sobrabrigar-se, rentar-se les mans i beure líquids per evitar els refredats amb el canvi de temperatures.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 338 0

Durant aquesta passada setmana i sobretot en aquests últims dies, els termòmetres han baixat dràsticament en les últimes jornades amb mínimes que han arribat als 3 graus de mínima a Palafolls.

Aquestes primeres jornades de fred poden fer que arribin els primers refredats de la temporada pel contrast de temperatures.
Molts centres sanitaris fan espai a les seves agendes preveien una arribada de nous pacients amb símptomes de refredat.

Per combatre el fred es recomana abrigar-se adequadament i amb diferents capes de roba, i intentar sortir al carrer només durant les hores de sol.

Marta Azuara és infermera del CAP de Salut  de Palafolls

Un altre mesura per mantenir la calor corporal és tapar correctament el cap i els peus. Els dos extrems són per on s’acostuma a escapar la temperatura del cos.

Azuara explica algunes mesures que es poden prendre davant del fred per poder estalviar-se problemes amb els virus i els refredats. Són recomanacions senzilles, com no sobreabrigar-nos, fer un consum responsable de la calefacció o rentar-se les mans i veure molts líquids.

La previsió és que les temperatures continuïn sent baixes en els propers dies.