radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Comarcal L’ANC i els partits de l’oposició a Malgrat demanen la restitució de la pancarta a favor dels presos

L’ANC i els partits de l’oposició a Malgrat demanen la restitució de la pancarta a favor dels presos

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 923 0

La resposta arriba després que ahir l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ordenés la retirada de la pancarta amb el missatge «Llibertat Presos Polítics» de la façana de l’Ajuntament.

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana ha emès un comunicat demanant que es compleixin «els acords aprovats», que no han estat impugnats i sobre els que «no consta cap mena de recurs legal».

Entre altres, l’ANC demana al grup municipal de Junts per Catalunya-Malgrat ens mou que es pronunciï públicament sobre la decisió del govern de «continuar censurant la llibertat d’expressió» i «la deriva totalitarista» de l’alcalde de Malgrat.

Per la seva banda, els partits de l’oposició al consistori malgratenc -ERC, Junts per Malgrat i la CUP- han demanat també la restitució de la pancarta.

Els partits denuncien a través d’un altre comunicat que l’alcalde ha actuat «de manera autoritària menystenint la majoria absoluta obtinguda en un Acord de Ple», segons el qual es va acordar la col·locació de la pancarta.

Els 3 grups municipals exigeixen que la pancarta, retirada ahir, es torni a col·locar, i encoratgen al grup municipal encapçalat per Jofre Serret, que és membre del govern juntament amb el PSC, que tingui «la valentia i el sentit democràtic de fer complir l’Acord de Ple».