radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Ensenyament La Policia Local continua les seves activitats a les escoles parlant sobre Internet

La Policia Local continua les seves activitats a les escoles parlant sobre Internet

COMPARTEIX-HO
, / 424 0

Si fa unes setmanes l’objecte de les xerrades als centres educatius era l’assetjament escolar, també conegut com a bullying, la Policia Local de Palafolls ha començat ara una nova tongada de xerrades a les aules per treballar l’experiència dels joves a internet.

La xarxa, que pot ser de gran ajuda pels estudiants, també presenta perills pels menors d’edat, i precisament en aquest sentit el cos local de seguretat vol treballar amb els joves sobre com evitar els perills i millorar així la seva experiència a les xarxes.

Josep Lluís Moreno, caporal de la Policia i instructor d’aquestes xerrades, ha explicat a aquesta emissora que les sessions, dirigides als alumnes de 5è i 6è de primària, serveixen per conscienciar als escolars sobre els aspectes positius i negatius que té l’ús d’Internet, les xarxes socials i les aplicacions pel telèfon mòbil.

a banda d’aquest tipus de xerrades, la Policia Local de Palafolls ja ha protagonitzat en anteriors ocasions xerrades sobre el bullying també a les dues escoles del municipi, i de les que Moreno fa una valoració molt positiva per l’acollida que han tingut.

El cos local de seguretat té previst ara fer xerrades sobre mobilitat segura als centres i també es desplaçarà a l’Institut de la Font del Ferro per tractar les considerades com a conductes «de risc» amb els alumnes de 3r d’ESO, en el que serà a primera experiència a l’àmbit de la secundària per la policia palafollenca.

La següent xerrada marcada a l’agenda de la Policia Local de Palafolls es durà a terme la setmana que ve a l’Escola Mas Prats, i en ella es debatrà entorn a la seguretat viària.