radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Economia Bioibèrica presenta un principi actiu natural per l’hipotiroïdisme

Bioibèrica presenta un principi actiu natural per l’hipotiroïdisme

COMPARTEIX-HO
, / 1237 0

L’empresa amb seu a Palafolls ha anunciat el llançament d’un nou un principi actiu natural pel tractament de l’hipotiroïdisme.

Es tracta d’un medicament que substitueix o complementa les hormones que produeix ineficaçment la glàndula tiroides i va destinat a aquells pacients que prefereixen un tractament d’origen natural o aquells que continuen presentant símptomes tot i estar realitzant el tractament de síntesi estàndard.

L’hipotiroïdisme afecta entorn al 5,3% de la població europea i s’acostuma a tractar amb levotiroxina, però entre el 5 i el 10% dels pacients mostren símptomes com fatiga, augment de pes o depressió tot i tenir uns nivells estables de l’hormona de la tiroides.

Segons la companyia, el seu principi actiu, provat científicament i extret de glàndules del porc, se centra en cobrir les necessitats d’aquests pacients.

Bioibèrica, amb la seva planta principal a Palafolls, se centra en identificar extreure i desenvolupar biomolècules d’origen animal per transformar-les en productes per a les industries farmacèutiques, veterinàries o de nutrició. De fet és líder en la fabricació de l’heparina, un conegut i popular anticoagulant.