radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimecres, 17:00-20:00
Home Economia El personal d’oficina d’Inditex no treballarà els divendres a la tarda

El personal d’oficina d’Inditex no treballarà els divendres a la tarda

COMPARTEIX-HO
, / 767 0

Els treballadors d’oficina de les diferents marques de moda de la multinacional gallega Inditex deixaran de treballar les tardes de divendres a partir del proper gener.

L’empresa ha comunicat aquests dies als seus treballadors d’oficines aquesta mesura, juntament amb la voluntat de flexibilitzar els seus horaris d’entre setmana. Així a partir del proper any, de dilluns a dijous els empleats podran escollir entre dos horaris d’entrada i sortida. Les possibilitats passaran per començar a les 9 o a les 9,30 i sortir a les 18,30 o a les 19h. Els divendres, com ja es feia durant els mesos d’estiu, es farà jornada intensiva de 9 a 3 de la tarda.

Aquestes mesures han estat enviades en un correu electrònic a tots els treballadors aquest passat divendres i recull antigues reivindicacions dels empleats que feia temps que sol·licitaven aquestes mesures de flexibilitat horària.

Els treballadors d’oficina de les centrals de Bershka, Massimo Dutti i de la resta de marques situades al parc d’Inditex de Palafolls i Tordera podran acollir-se a aquestes mesures a partir del proper gener.