radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Presó pels dos homes acusats de robatori amb força en una casa de Tordera

Presó pels dos homes acusats de robatori amb força en una casa de Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 756 0

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Barcelona, els dies 29 d’octubre i 5 de novembre, dos homes, ambdós de 23 anys, de nacionalitat xilena i veïns d’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

Segons explica la policia, els fets van succeir a mitjans d’octubre quan els lladres van accedir a l’interior d’una casa de Tordera saltant un mur perimetral i forçant la porta corredissa del menjador. Un cop dins, van sostreure joies, diners en efectiu i aparells electrònics.

Arran de la investigació es va identificar  els dos homes que van entrar a l’habitatge  i es va constatar que els dos tenien en actiu ordres europees de detenció i entrega per delictes contra la propietat i la seguretat pública emeses per Bèlgica.

El homes van ser identificats i detinguts a Barcelona en dies diferents, un el 29 d’octubre i l’altre el 5 de novembre i un cop van passar a dispocició judicial, el jutjat va decretar el seu ingrés a presó a l’espera de judici.