radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports El Sènior del CB Palafolls cau contra el Begur i el Sots 21 segueix en ratxa victoriosa

El Sènior del CB Palafolls cau contra el Begur i el Sots 21 segueix en ratxa victoriosa

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 343 0

Cap de setmana complicat pel primer equip del bàsquet palafollenc, que tornava a perdre. Aquest cop l’equip queia contra el Begur aquest diumenge 66 a 85, en un partit en què el primer quart va determinar molt el resultat.

El parcial en aquest primer període va ser de 10 a 33, mentre que la resta de quarts es van registrar marcadors parcials de 18 a 15, 16 a 19 i 22 a 18.

De moment l’equip és 13è a la lliga, on encara no ha aconseguit cap victòria, però amb esperances de millorar resultats de cara al proper cap de setmana contra el Palamós, líder de la lliga.

Tampoc va aconseguir guanyar l’equip del Sots 25, que rebia al Joventut Celrà a la Figuerassa aquest dissabte al vespre, equip contra el qual va perdre 80 a 91. Tot i així, el partit va ser igualat i es va mantenir el pols al rival, tot i que els visitants van aconseguir fer decantar la balança cap a ells en el tercer quart.

La cara positiva de la jornada la va tornar a signar l’equip del Sots 21, que ha tornat a encadenar una nova victòria aquest cap de setmana després de guanyar al Farners en el partit d’aquest passat dissabte a Palafolls.

L’equip va imposar-se per 40 punts als selvatans -81 a 41-, i es col·loquen líders a la lliga.

Un dels membres del conjunt, Martí Castillo, en feia posteriorment una valoració positiva.

La victòria del Sots 21 va ser l’única aquest cap de setmana, en què a banda del Sènior i el Sots 25 també va perdre el Junior en el seu partit a la pista del Sant Andreu Natzaret. L’equip va caure per un resultat de 82 a 45.

També va perdre el Cadet, que jugava contra el Mataró a casa i que va caure 53 a 60. El seu entrenador, David Osambela, feia bona valoració de com havia començat el partit però explicant que es va tòrcer a partir de la segona meitat.

Per la seva banda, els Minis també van caure aquest cap de setmana. El Mini A va perdre 26 a 76 contra el Canet, mentre que el Mini B va caure 27 a 77 contra el Llagostera.