radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » VOX duplica el nombre de votants a Palafolls

VOX duplica el nombre de votants a Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1165 0

En només sis mesos la formació d’ultradreta ha aconseguit ser la 5a força més votada al nostre municipi amb 483 vots, el que suposa el doble de suports dels que va aconseguir al mes d’abril. Els de Santiago Abascal han passat del 4.4% dels vots a Palafolls a l’abril, al 9.6% aconseguits a la cita electoral d’ahir. Amb aquestes dades Palafolls és on la formació d’Abascal té més suport a la nostra zona.

La formació d’ultradreta va ser més votada a Palafolls que d’altres formacions de la dreta com C’s o el PP. La formació taronja va perdre més de la meitat dels suports aconseguits a l’abril, passant dels 645 vots als menys de 300 ahir, mentre que els populars revifen i pugen un 1.5% en vots al nostre municipi. El PP va aconseguir 226 sufragis anit a Palafolls.

Un augment que s’ha vist també a nivell general i que Ana Vega, del PP maresmenc, atribueix a la renovació del partit.

La quarta formació a Palafolls va ser Junts per Catalunya, que arreu de Catalunya va ser la 3a aconseguint. Jofre Serret, el representant maresmenc a les eleccions d’ahir per aquest partit, es mostrava content pels resultats, però preocupat per l’augment de la ultradreta.

La CUP, en la seva primera contesa electoral a les generals, va aconseguir al nostre poble 222 vots. PACMA, tot i reduir el nombre de votants al poble, en va aconseguir 86, va quedar per davant del partit d’Iñigo Errejón.