radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Política En marxa la jornada electoral a Palafolls

En marxa la jornada electoral a Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 741 0

A les 9 del matí han obert els diversos col·legis electorals de Palafolls, en què hi estan cridats a votar un total de 7.056 palafollencs i palafollenques.

És la quarta convocatòria electoral enguany després de les també Generals del passat 28 d’abril i de les Municipals i Europees del 26 de maig.

Aquest cop, el MiD i el Teatre de Palafolls acullen les 7 meses que fins ara se situaven a l’escola les Ferreries, i es converteixen en els dos espais on voten els veïns del centre, Santa Maria, Mas Carbó i disseminats.

Concretament, els votants de la secció 1 -habitants del centre- voten a les 3 meses situades al MiD, mentre que els corresponents a les seccions 2 i 4 -veïns de Santa Maria, Mas Carbó i disseminats- exerceixen el seu dret a vot a les 4 meses que hi ha al Teatre.

Malgrat aquesta novetat, es mantenen els altres dos col·legis electorals habituals que hi ha hagut fins ara a Palafolls. D’una banda, els habitants del barri de Sant Lluís i els disseminats d’aquesta zona, corresponents al sector 3, voten a les 2 meses situades a l’antiga fàbrica del Forroll.

D’altra banda, els veïns de Sant Genís, Ciutat Jardí i Mas Reixac continuen votant avui diumenge al Local Social de Sant Genís, on hi ha la única mesa de la secció 5.

Durant tota la jornada, diversos membres del personal de l’Oficina d’Atenció Ciutadana informen des de l’entrada del MiD als veïns sobre els dubtes o consultes que poden tenir respecte la jornada electoral.

A partir de les 8 del vespre, moment en què tancaran arreu els col·legis electorals, Ràdio Palafolls us oferirà un especial informatiu des del mateix MiD, amb els resultats i les valoracions de la jornada.