radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Els centres educatius palafollencs reclamen menys massificació a les aules

Els centres educatius palafollencs reclamen menys massificació a les aules

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 576 0

Davant la visita del conseller Bargalló avui a les dues escoles i l’institut de Palafolls, els centres educatius han mostrat al conseller el seu dia a dia, els seus respectius projectes educatius i també les demandes cap al Govern català.

Entre les reivindicacions i necessitats comunes, destaca la de poder donar cobertura a tot el nombre d’alumnes que té el municipi, i que es tradueix en les reclamacions fetes des de les escoles i les famílies per comptar amb una 4a línia de P3.

Susanna Pla, regidora d’Educació, demana que s’apliquin les mesures necessàries per evitar la massificació a les aules i poder garantir projectes d’escola inclusiva com els que s’impulsen des dels centres palafollencs.

Pla també ha destacat la demanda d’espai que té l’Institut de Palafolls per poder fer front a l’arribada de nous alumnes, ja que, segons afirma, en els propers anys el centre de secundària rebrà molts escolars dels cursos de primària. La regidora planteja la construcció de barracons per poder garantir la cobertura educativa de tot l’alumnat i poder incrementar l’oferta formativa del centre.

La regidora d’Educació també ha reafirmat el suport del consistori a algunes de les demandes sorgides des de les famílies dels alumnes palafollencs, com per exemple la reivindicació de poder escollir una jornada contínua a les aules.

Pla assegura que aquesta reclamació és comuna a les dues escoles de Palafolls, i considera que l’aplicació d’aquest tipus de jornada permetria optimitzar recursos, fer-los més adequats a les necessitats dels alumnes i fer les escoles més sostenibles.