radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 21:00 -21:30

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00-23:00
Home Ensenyament Bargalló creu que cal un projecte educatiu “de país”

Bargalló creu que cal un projecte educatiu “de país”

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

Bargalló signant el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Palafolls – Foto: RP

Quan passaven pocs minuts de les 9 del matí, el conseller Bargalló ha arribat a l’Ajuntament de Palafolls, on ha estat rebut per l’alcalde, Francesc Alemany; la regidora d’Educació i 1a tinent d’alcalde Susanna Pla, i el 2n tinent d’alcalde, Jordi Villaret, a més d’altres membres de l’equip de govern municipal i regidors del Ple palafollenc.

A Bargalló l’acompanyaven també el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó, i l’adjunta al director, Lourdes Gil.

La visita ha començat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on Bargalló ha signat el Llibre d’Honor i ha compartit algunes paraules amb els càrrecs municipals que l’acompanyaven a la taula.

Seguidament, la comitiva s’ha desplaçat a peu cap a l’escola Mas Prats, primer centre que visitarà Bargalló al llarg d’aquest matí, passant posteriorment per Les Ferreries i acabant a l’Institut de la Font del Ferro.

Després de la reunió al consistori, Bargalló ha explicat que l’objectiu d’aquest tipus de visites als municipis és conèixer les diferents realitats existents en cada localitat a nivell educatiu, tenint en compte els elements comuns amb altres poblacions i els aspectes particulars de cadascuna d’elles.

Bargalló considera necessari un projecte educatiu “de país” pel territori que, segons afirma, s’ha de construir a través dels projectes dels propis centres educatius i del municipi.

Durant la seva visita als 3 centres educatius de Palafolls, Bargalló s’ha reunit amb els respectius equips directius i s’ha passejat també per les diferents instal·lacions de les escoles i l’institut.