radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Home Medi Ambient El Consell Rector de la Taula de la Tordera farà extensiu el seu projecte a la Diputació

El Consell Rector de la Taula de la Tordera farà extensiu el seu projecte a la Diputació

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 321 0

Ahir a la tarda es reunia el Consell Rector de la Taula de la Tordera, que agrupa els regidors i tècnics dels diferents ajuntaments implicats en aquest projecte.

Es tracta d’un espai en què es posen comú les estratègies i objectius a l’hora de gestionar la zona del Delta i la Baixa Tordera i de fer front a l’emergència climàtica.

Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, explica que la intenció és aconseguir un espai de governança entre els municipis de Blanes, Tordera, Malgrat i Palafolls per tal d’adaptar-se als reptes que planteja l’entorn del Delta davant el canvi climàtic.

Entre altres, a la trobada d’ahir es va parlar sobre el projecte REDAPTA, que de forma paral·lela s’estava presentant a l’Arxiu de Malgrat de Mar i que, entre altres, vol impulsar aquest espai de gestió del Delta de la Tordera.

A la vegada, a la reunió també es va decidir fer extensiva al personal tècnic de la Diputació de Barcelona la feina que està duent a terme la Taula, per tal d’aconseguir els objectius i rebre el suport de la mateixa Diputació i altres ens supramunicipals.

Freixa diu que s’està treballant amb el compromís dels 4 municipis integrants de la taula, i considera que tots ells han de seguir anant en una mateixa direcció per assolir els objectius plantejats.

El Consell Rector de la Taula de la Tordera es reuneix aproximadament cada 2 mesos, i a banda dels regidors responsables i tècnics també s’hi conviden a la resta de càrrecs que formen part dels ajuntaments.