radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal L’Ajuntament de Malgrat contracta 5 joves dins del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Malgrat contracta 5 joves dins del programa de Garantia Juvenil

COMPARTEIX-HO
, / 700 0

Foto: Ajuntament de Malgrat

Es tracta de joves inscrits en aquesta iniciativa i que a finals de la setmana passada ja van començar a treballar en diferents dependències municipals de Malgrat.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 55.000 euros per contractar aquests joves, i que està inclosa en el Programa Operatiu Juvenil del Fons Social Europeu.

Els joves han estat contractats per 6 mesos a jornada completa, i realitzaran tasques de tècnic en Medi Ambient, Informador i orientador laboral, dinamització de Gent Gran, administratiu de Serveis Municipals i administrativa d’Igualtat i Gent Gran.

Segons els consistori malgratenc, durant els 6 mesos de pràctiques els joves adquireixen noves aptituds i competències, veuen millorada la seva ocupabilitat i també s’afavoreix la seva incorporació al mercat laboral d’una forma «estable i duradora en el temps».