radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal La iniciativa mediambiental «Mou-te pel mar» recull a Blanes 4 tones de deixalles i brossa

La iniciativa mediambiental «Mou-te pel mar» recull a Blanes 4 tones de deixalles i brossa

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest diumenge, el municipi veí de Blanes acollia per primera vegada aquesta eco-marxa, que ja s’ha fet durant les darreres setmanes en altres poblacions de la Costa Brava com Palamós, Sant Feliu de Guíxols o Roses.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, a la iniciativa hi van participar més de 150 voluntaris i la Confraria de Pescadors de Blanes, que van acabar recollint conjuntament 4 tones de deixalles i brossa del medi marí i de l’entorn natural del municipi.

A les 9 del matí es va donar el tret de sortida als participants, i dues hores més tard es retornava al punt d’inici per agrupar i seleccionar tots els residus recollits als contenidors que hi havia preparats.

«Mou-te pel mar» és una experiència liderada per la plataforma digital Twinapp, responsable de coordinar les accions de recollida de brossa del medi marí i dels entorns naturals de la Costa Brava, combinades amb l’activitat pesquera i esportiva.

Després de l’èxit de participació a la iniciativa d’aquest diumenge, des de Twinapp s’ha anunciat que Blanes acollirà d’aquí a dues setmanes el balanç de les campanyes fetes aquest 2019, en què es farà un roda de premsa de valoració dels resultats obtinguts i del «nivell conscienciació social que s’espera haver assolit».