radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia El Calendari 2020 de l’ACEP dona el protagonisme a comerciants i pagesos

El Calendari 2020 de l’ACEP dona el protagonisme a comerciants i pagesos

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 863 0

Ja fa diverses setmanes que l’Àrea de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls treballen en la confecció del nou calendari comercial del nostre municipi.

Es tracta d’una iniciativa que, any rere any, es posa en marxa amb l’arribada de la campanya de Nadal, moment en què es comença a repartir el calendari.

Aquest element compta sempre amb fotografies sobre el teixit comercial de Palafolls, i cada any se centra en una temàtica determinada.

Enguany s’ha decidit apostar per un coprotagonisme del sector comercial del nostre municipi i de la pagesia, dos àmbits cabdals de l’economia palafollenca.

En parla Sílvia González, responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Per a les sessions de fotografia del calendari, que van acabar de fer-se ahir dilluns, s’han escollit indrets icònics del sector agrícola de Palafolls, com l’Horta Pla de Munt o el la Cooperativa Conca de la Tordera, on diversos comerciants del municipi han posat davant la càmera amb elements característics del seu negoci, juntament amb pagesos palafollencs.

Després de la realització de les fotografies, ara ja es treballa en l’edició del calendari, que es preveu que disposi d’espais perquè s’hi puguin fer anotacions i en què també es planteja incloure dades d’interès sobre els productes de proximitat de Palafolls.

L’Àrea de Promoció Econòmica preveu que s’editin unes 2.500 còpies del calendari de l’ACEP, que es començarà a repartir gratuïtament als comerços palafollencs adherits a l’associació durant la propera campanya de Nadal.