radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-17:00
Home Comarcal L’Estació d’Autobusos de Blanes estarà en obres de remodelació fins a finals d’any

L’Estació d’Autobusos de Blanes estarà en obres de remodelació fins a finals d’any

COMPARTEIX-HO
, / 691 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Fa pocs dies es van iniciar les obres de remodelació a l’Estació d’Autobusos de la ciutat veïna de Blanes.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’actuació inclou la reparació de la pavimentació de la zona on hi ha les andanes per accedir als autobusos, així com es millorarà el mobiliari i la il·luminació i es renovarà la senyalització.

El consistori blanenc avisa que les tasques faran que l’ús de l’estació es vegi parcialment afectat, i per aquest motiu s’han habilitat zones amb parades de bus provisionals perquè els usuaris de la infraestructura puguin seguir utilitzant els serveis de les línies de bus urbanes i interurbanes de Blanes.

Les obres de remodelació de l’Estació d’Autobusos de Blanes, que s’allargaran dos mesos, s’inclouen dins del projecte de remodelació global de 15 estacions d’arreu de Catalunya, dut a terme pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Segons ha exposat l’Ajuntament de Blanes, el cost d’execució material de les actuacions de millora és d’entorn als 100.000 euros, mentre que el cost d’execució per contracte és de més de 142.000 euros.