radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Policial - Judicial La Policia Local de Palafolls és dels cossos més eficients del Maresme en resoldre robatoris en domicilis

La Policia Local de Palafolls és dels cossos més eficients del Maresme en resoldre robatoris en domicilis

COMPARTEIX-HO
, / 839 0

Aquesta és una de les conclusions que es van extreure d’una trobada feta ahir dimecres a Teià i en què hi van participar el cos de seguretat palafollenc i altres policies locals de la nostra comarca i de la subcomarca del Barcelonès Nord, incloent els municipi de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

Segons ha explicat a aquesta emissora el sots inspector de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, l’objectiu de la trobada, organitzada pels Mossos d’Esquadra, era posar en comú dades entre els cossos per tal de poder treballar de forma conjunta.

Durant la trobada es va destacar que, en el compliment del Pla Operatiu Específic d’Habitatge -un pla que mesura els robatoris en immobles-, la Policia Local de Palafolls és un dels cossos amb més efectivitat de la comarca.

En aquest sentit, en els darrers anys s’ha registrat una disminució del nombre de delictes en domicilis de Palafolls, i segons Marín aquest 2019 s’està seguint «una bona línia» en aquest àmbit.

El sots inspector palafollenc considera que caldria fer més sovint aquest tipus de trobades, i reclama que hi hagi més unitat a l’hora de treballar i d’obtenir informació entre els cossos policials.

El descens de l’activitat delictiva en habitatges, que ha estat especialment destacat en el cas de Palafolls, també s’ha registrat en altres poblacions del Maresme i de tipologies diverses, com Malgrat, Pineda, Dosrius, El Masnou, Montgat, Mataró, Premià de Dalt o Premià de Mar.