radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Cultura Els joves de Can Batlle recuperen enguany el «Passatge del Terror»

Els joves de Can Batlle recuperen enguany el «Passatge del Terror»

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 864 0

Les castanyes que es podran menjar aquesta nit a Palafolls es troben novament amb un nou aliat: la foscor.

Un dels exemples d’aquest fet és l’organització d’un nou «Passatge del Terror» de la mà dels integrants del Local Jove Can Batlle de Palafolls, i que es fa entre aquesta tarda i el vespre.

Es tracta d’una activitat feta pels propis joves palafollencs però destinada a tots els públics, ja que és oberta també a famílies amb fills d’entre 10 i 12 anys.

En parla Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls.

Tot i que des de Can Batlle no s’han volgut avançar massa detalls, la propaganda feta via xarxes socials i el cartell del passatge ja deixen entreveure el caràcter terrorífic de la iniciativa.

El Passatge es duu a terme entre 6 de la tarda i 8 del vespre, i els joves organitzadors han demanat als interessats a participar-hi que hi vagin amb temps i no esperin als últims minuts d’obertura per fer l’activitat.

Per participar al «Passatge del Terror» cal dirigir-se directament al Local Jove Can Batlle a partir de les 6 de la tarda, i és allà on es confeccionaran els horaris de l’activitat.

Malgrat tot, des del Local expliquen que, si es vol reservar un horari concret o obtenir més informació sobre l’activitat, es pot trucar al telèfon 673 28 31 30 o bé també contactar amb Can Batlle via xarxes socials.