radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Acord entre l’Ajuntament de Blanes i tres locals d’oci nocturn per lluitar contra l’incivisme

Acord entre l’Ajuntament de Blanes i tres locals d’oci nocturn per lluitar contra l’incivisme

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 391 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest dimecres, el consistori blanenc i tres responsables de locals d’oci nocturn del municipi han signat un conveni en què s’estableix un aixecament de la reducció horària en aquests espais, que a la vegada es comprometen a lluitar contra les situacions d’aldarulls i incivisme.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu comú d’aquests tres acords és lluitar contra els actes incívics i vandàlics, i d’aquesta manera procurar la convivència d’aquesta activitat amb el descans dels veïns.

En aquest sentit, argumenta l’Ajuntament, es tracta de corregir situacions contràries al civisme i a la seguretat ciutadana que tenen lloc a l’entorn de la zona d’oci nocturn.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Blanes, entre les mesures que s’estableixen als acords signats aquesta setmana destaca la incorporació de la figura d’un controlador als locals els dissabtes i dies en què hi hagi alguna festivitat especial.

Els controladors hauran de vetllar de forma proactiva pel manteniment de les condicions de seguretat i convivència ciutadana en tot el perímetre extern, a través d’actuacions d’assessorament i mediació.

D’altra banda, els convenis entre el consistori i els locals d’oci nocturn també estableixen la restricció de l’accés als majors de 18 anys fins el 30 d’abril de cada anualitat, així com la instal·lació de senyals que adverteixin als clients dels locals sobre la necessitat de no infringir les normes de seguretat ciutadana i civisme.

Segons ha informat l’Ajuntament, els convenis s’han signat de moment amb els responsables dels locals DCYAN, D&G i NUUÉ, i actualment es treballa amb els establiment d’Arena, Essència i la Sala Vega per arribar també a acords.