radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Blanes avança el ple del mes d’octubre, que se celebra finalment avui

Blanes avança el ple del mes d’octubre, que se celebra finalment avui

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 381 0

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Blanes, que normalment celebra les sessions del ple els dijous i que, aquest cop, vol evitar coincidir amb la celebració de la Castanyada.

Segons explica el consistori, es preveu que la d’avui pugui ser la sessió plenària més densa en el que va de mandat, amb un total de 15 punts a l’ordre del dia i el torn de precs i preguntes.

Entre les qüestions que es posen damunt la taula aquest vespre a la sala de plens del consistori blanenc hi ha el debat sobre la inclusió de la sol·licitud de subvenció en el marc del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya per a dos projectes.

El ple també preveu debatre sobre el Pla Local de Joventut 2019-2023, així com la resolució d’al·legacions i l’aprovació definitiva del Reglament d’Ús de les instal·lacions esportives municipals.

Just abans del torn de precs i preguntes, el ple porta a debat dues mocions. D’una banda, la que presenta l’Agrupació Participativa de Blanes per a la creació d’un Museu Municipal; de l’altra, la que presenta el grup municipal de Ciutadans, i que demana condemnar «la violència i el terrorisme en democràcia».

Malgrat que la sessió s’hagi avançat de demà a avui dimecres, sí que manté la seva hora habitual de celebració, iniciant-se al punt de la 7 de la tarda.