radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
2 de cada 3 estudiants de Batxillerat secunden la vaga a l’Institut de Palafolls
, / 422 0 0

2 de cada 3 estudiants de Batxillerat secunden la vaga a l’Institut de Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Ensenyament 2 de cada 3 estudiants de Batxillerat secunden la vaga a l’Institut de Palafolls

Des d’ahir dimarts, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ha fet una crida a la vaga indefinida a les universitats per protestar contra la sentència del procés. A aquesta convocatòria universitària s’hi afegeix també la que s’ha fet des del Sindicat d’Estudiants per avui dimecres i demà dijous, i en què es convoca a tot el col·lectiu estudiantil, incloent també els centres de secundària.

A l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, la vaga ha tingut un seguiment minoritari als cursos de 3r i 4t d’ESO, en què un 20% del seu alumnat ha secundat la protesta. Aquests cursos són els dos de secundària que tenen reconegut el dret a vaga.

D’altra banda, al Batxillerat el seguiment ha estat major, i en aquest cas han secundat la vaga un 67,7% dels alumnes, és a dir, 2 de cada 3.

La intenció del Sindicat d’Estudiants és que l’aturada d’avui i demà a les aules sigui «massiva», tant a nivell d’universitats com també als instituts.

Aquestes jornades de vaga venen precedides per altres convocatòries que ja van fer-se durant la setmana en què es va conèixer la sentència del Tribunal Suprem als líders i polítics independentistes de l’1-O.