radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Societat Mig miler de joves palafollencs participen en una enquesta sobre Can Batlle

Mig miler de joves palafollencs participen en una enquesta sobre Can Batlle

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 548 0

Es tracta d’un estudi realitzat a 499 alumnes d’ESO i Batxillerat de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, amb l’objectiu de saber quins són els interessos dels i les joves del municipi, donar a conèixer el local jove Can Batlle a tots els alumnes del centre de secundària i implicar-los en la programació anual de l’espai.

Dels resultats de l’enquesta es desprèn que la gran majoria dels alumnes de secundària i batxillerat saben què és Can Batlle i que hi han estat en alguna ocasió.

Sobre les demandes i propostes dels joves d’ESO, destaca el fet que més de la meitat són per millorar l’espai. Dins d’aquest àmbit, la major part de les propostes són de caràcter esportiu.

En aquest sentit, segons es desprèn de l’estudi, molts joves demanen poder practicar esports com futbol o bàsquet d’una manera menys competitiva que la que poden practicar als seus extraescolars, i com a demandes proposen la instal·lació d’un rocòdrom o barres de cal·listènia.

Pel que fa a les propostes d’activitats, entre els alumnes d’ESO destaca la petició per fer cursos de graffiti o de dibuix de manga, així com activitats de circ o skate.

Des del local jove de Can Batlle es vol apostar per fer algunes de les activitats que proposen els joves més enllà de l’espai, per d’aquesta manera implicar-los en una major mesura en la vida cultural i urbana de Palafolls.