radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » El Geriàtric de Palafolls celebra els 100 anys de la Francisca

El Geriàtric de Palafolls celebra els 100 anys de la Francisca

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 721 0

Foto: RP

A les 11 del matí, l’ambient al Geriàtric de Palafolls, als peus de la carretera vella de Malgrat de Mar, era més festiu que un dia habitual.

El focus del protagonisme era per la Francisca, usuària d’aquest centre i que avui 28 d’octubre, compleix 100 anys. La Francisca ha rebut amb afecte les felicitacions de totes les persones que s’han congregat aquest matí al geriàtric, acompanyada de familiars, alguns d’ells provinents d’Andalusia -d’on és originària-, i també d’un cor rocier de Blanes, que li ha dedicat diverses cançons.

Per celebrar el seu 100è aniversari, la Francisca ha rebut flors i un pastís, i l’Ajuntament li ha fet entrega de la Medalla Centenària, de la mà de la regidora de Gent Gran de Palafolls, Sònia González.

La directora del Geriàtric de Palafolls, Sara Tierno, ha destacat l’afecte de la Francisca, que amb el temps s’ha acabat convertint en l’«àvia de tots».

Tot i les poques paraules i d’haver-se arreglat per celebrar com cal el seu 100è aniversari, la Francisca ens ha dit amb afecte que els matins no són el seu millor moment.

La Francisca, usuària del geriàtric de Palafolls des de fa ja més de 5 anys, compleix avui 100 anys, i és per ara l’àvia més veterana de l’espai.