radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Medi Ambient L’Ajuntament demana col·laboració ciutadana per identificar els desperfectes del temporal

L’Ajuntament demana col·laboració ciutadana per identificar els desperfectes del temporal

Medi Ambient

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 399 0

Avui divendres, en diversos punts de Palafolls encara són visibles els efectes de la llevantada que va escombrar el territori la matinada del passat dimecres.

La majoria d’afectacions són arbres caiguts, en alguns casos afectant edificis, i d’altres que van caure en carrers i camins.

Des del mateix dimecres, l’Ajuntament de Palafolls va començar a treballar en les tasques per retirar les restes i arreglar les destrosses provocades pel temporal, i ha demanat col·laboració a la ciutadania per tal d’identificar les incidències.

En aquest sentit, i després d’una reunió de coordinació celebrada ahir, el consistori ha demanat que si algú detecta alguna anomalia en algun punt del municipi, ho comuniqui al mateix Ajuntament.

En parla Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de Palafolls.

La comunicació dels desperfectes es pot fer a través dels canals oficials de l’Ajuntament, bé sigui presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà; per telèfon, trucant al 93 762 00 43, o bé per via telemàtica, utilitzant l’APP Viu Palafolls o presentant una instància a través del web www.palafolls.cat.

Freixa ha explicat que les tasques de neteja s’aniran realitzant de forma progressiva, donant prioritat als indrets que necessitin una actuació més ràpida.

El regidor afirma que la deixalleria no pot rebre totes les restes vegetals que ha fet caure el temporal, motiu pel qual els treballs se centren ara recollir i retirar les restes dels llocs on han caigut.

En aquest sentit, Freixa explica que s’ha habilitat un solar del consistori per agrupar i emmagatzemar totes les restes vegetals de forma provisional, a l’espera de poder traslladar-les a la deixalleria.

El regidor de Medi Ambient de Palafolls ha xifrat en una cinquantena els arbres caiguts durant el temporal d’aquest dimecres, i ha aprofitat per agrair la feina feta per part dels equips de la Brigada Municipal, la Policia Local i els serveis tècnics per tal de normalitzar la situació al municipi.