radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política L’Ajuntament de Palafolls debatrà dimarts la moció de rebuig a la sentència del procés

L’Ajuntament de Palafolls debatrà dimarts la moció de rebuig a la sentència del procés

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 418 0

Serà en una sessió extraordinària del ple municipal, després que la moció no es pogués incloure d’urgència al ple d’ara fa una setmana.

La sessió comptarà amb un sol punt a l’ordre del dia, i serà el debat de la moció presentada pel grup d’ERC «de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació».

En altres municipis, la moció es va aprovar en plens extraordinaris convocats pocs dies després de conèixer la sentència del Suprem, que ha condemnat entre 9 i 13 anys de presó als diversos activistes i polítics independentistes de l’1-O.

A Palafolls, la proximitat de la sessió ordinària del mes d’octubre va fer que es plantegés incloure la moció per la via d’urgència en aquest ple, però la manca de vots a favor per l’absència d’un regidor va impossibilitar que s’acabés debatent.

La sessió extraordinària de dimarts començarà al punt de les 7 del vespre i serà retransmesa en directe per aquesta emissora a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Precisament, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis han convocat als alcaldes demà dissabte a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat per entregar al president Quim Torra les mocions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem.