radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Mobilitat Es retiren els senyals lluminosos del camí antic de Tordera per mal funcionament

Es retiren els senyals lluminosos del camí antic de Tordera per mal funcionament

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 846 0

Foto: Policia Local de Palafolls

Al ple ordinari d’ara fa una setmana a l’Ajuntament de Palafolls, la portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, preguntava a l’equip de govern sobre la desaparició dels senyals lluminosos que, des de finals d’agost, s’havien col·locat en dos revolts perillosos del Camí de la Ginesta.

Segons va explicar la regidora de Governació, Susanna Pla, es va detectar que alguns dels senyals havien deixat de funcionar, i després de comunicar-ho a l’empresa subministradora, aquesta se’ls ha endut per revisar-los i, si és necessari, substituir-los.

Els senyals lluminosos, que van entrar en funcionament ara fa encara no dos mesos, indiquen la proximitat de dos revolts perillosos i també la velocitat màxima a la qual es permet circular per aquest tram, que és de 30 quilòmetres per hora.

Segons va explicar la Policia Local de Palafolls, la implantació de la mesura es va fer com a resposta a l’alt nombre d’accidents de trànsit que s’han produït al camí antic de Tordera. En aquest sentit, l’empresa Aigües de Blanes, propietària d’un dipòsit situat just a l’exterior d’un dels revolts, havia reclamat solucions, ja que molt sovint els vehicles anaven a parar a l’interior del tancat.