radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Comarcal Les Barraques és l’acte més ben valorat de la Festa Major de Sant Roc de Malgrat

Les Barraques és l’acte més ben valorat de la Festa Major de Sant Roc de Malgrat

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 412 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

És una de les conclusions que s’han extret de l’enquesta de valoració de la Festa Major de Sant Roc d’aquest passat agost a Malgrat de Mar.

Segons ha informat el consistori malgratenc, un total de 126 persones han contestat aquest qüestionari i han expressat la seva opinió sobre la programació de la festa, donant un grau general de satisfacció de 7 a 10.

l’acte més ben valorat pels enquestats han estat les Barraques, i entre els que reben millor nota hi ha també els actes infantils, les Barraquetes, el Correfoc, la cursa del Miner de Ferro, les nits musicals, el ball i concert de Festa Major i la xeringada, entre altres.

Per altra banda, segons exposa l’Ajuntament, els participants en l’enquesta han trobat a faltar activitats musicals, lúdiques, teatrals, esportives, infantils i culturals.

Entre les propostes de millora que s’han transmès a través del qüestionari hi ha la de programació teatre professional i amateur, concerts de diferents estils, activitats amb participació conjunta de les famílies, recuperar les activitats a la platja davant La Pilona, tornejos esportius, campionat de botifarra i dames o més activitats infantils i juvenils per a la franja d’edat entre els 9 i els 14 anys, així com la recuperació d’activitats flamenques i l’envelat, entre altres propostes.