radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Ensenyament Palafolls programa un nou curs de monitor de lleure per aquest proper Nadal

Palafolls programa un nou curs de monitor de lleure per aquest proper Nadal

COMPARTEIX-HO
, / 504 0

Segons ha informat el consistori palafollenc, es tracta d’un curs intensiu que tindrà lloc durant el període de vacances de Nadal, i que es coordina des de l’Àrea de Joventut.

El curs, que ja té obert el període d’inscripcions, s’adreça a totes aquelles persones amb 18 anys complerts interessades en realitzar les tasques i les funcions de monitoratge d’infants i joves.

Segons informa l’Ajuntament, la formació serveix per desenvolupar funcions professionals o de suport a entitats o empreses, ja sigui de forma voluntària o remunerada, que desenvolupin accions o siguin responsables de serveis en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

El curs arrencarà el dia 14 de desembre de 2019 i s’allargarà fins el 5 de gener de 2020, i es durà a terme al Local Jove Can Batlle.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls, destaca la idoneïtat de les dates per aquells i aquelles que vulguin poder buscar feina amb la titulació aquest proper estiu.

El curs es farà els matins de 10 a 2 del migdia i les tardes de 3 a 7, exceptuant alguns dies concrets en què només es realitzarà horari de matí.

L’objectiu, segons ha puntualitzat el consistori, és preparar l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys.

Muñoz destaca que Palafolls és dels pocs llocs de la zona on s’imparteix aquesta formació.

Les inscripcions per aquest nou curs de Monitor/a de lleure es poden efectuar a través del web de l’Escola Lliure El Sol, entitat encarregada d’impartir la formació, a través d’aquest enllaç: Curs de MONITOR/A intensiu hivern