radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Ensenyament Palafolls ja té a punt el curs de preparació per l’examen ACTIC bàsic

Palafolls ja té a punt el curs de preparació per l’examen ACTIC bàsic

COMPARTEIX-HO
, / 516 0

Es tracta del certificat d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, cada cop més demanat per les empreses del sector tant públic com privat, i que es pot acreditar un cop superada la prova.

L’Ajuntament de Palafolls ja té a punt la formació que ha de servir als seus participants per preparar-se de cara a afrontar aquest examen. Per ara, segons ha informat el consistori, el curs ja ha assolit més de 7 sol·licitants i ha generat molt bona acollida.

El curs oferirà diferents coneixements per encarar l’examen amb èxit i obtenir el certificat.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

La formació començarà el dilluns 18 de novembre i s’allargarà fins el dijous 5 de desembre, duent-se a terme els dilluns i dimecres de 3 a dos quarts de 7 de la tarda i els dijous de 3 a 6.

La formació es farà a l’aula d’informàtica de l’Àrea de Serveis Personals, al carrer Francesc Macià número 1, primer pis.

Rovira explica que aquest curs de preparació per l’examen ACTIC bàsic és un exemple del treball conjunt que s’ha volgut fer des de les àrees d’Ensenyament i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls per ampliar l’oferta formativa en l’àmbit professional.

El curs de preparació per l’examen ACTIC bàsic és de caràcter intensiu de 30 hores, i el seu preu és de 96,77 euros. De les 15 places disponibles ja n’hi una desena que estan ocupades. Les persones interessades poden inscriure’s a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.