radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Ensenyament La Policia Local de Palafolls continua a Mas Prats les seves xerrades sobre el bullying

La Policia Local de Palafolls continua a Mas Prats les seves xerrades sobre el bullying

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 390 0

Foto: Policia Local de Palafolls

El cos local de seguretat va començar ahir dilluns les seves xerrades de conscienciació sobre aquest tipus d’assetjament a l’escola Mas Prats.

La Policia ja havia iniciat aquestes ponències ara fa dues setmanes a Les Ferreries, amb la represa del programa d’activitats a les escoles per educar als més petits sobre diferents aspectes.

Ahir, dos agents de la policia palafollenca van exposar la seva xerrada sobre el bullying a alumnes de 5è de primària de Mas Prats, seguint jocs, teatralitzacions i cançons.

Tot plegat es fa amb l’objectiu d’introduir als alumnes en el concepte d’assetjament escolar i evitar que en siguin víctimes o còmplices.

Com a novetat d’enguany, la Policia avançava ara fa unes setmanes que aquest curs el programa de xerrades, tallers i sessions per a escolars també es durà a terme a l’Institut de la Font del Ferro, centre educatiu amb el qual es treballa ara per determinar quines matèries es tractaran.

A banda del bullying, el cos de seguretat palafollenc també té previst realitzar xerrades i sessions sobre educació viària -que inclouen les gimcanes al carrer- o sobre la seguretat a Internet.

A més, segons ha informat també el cos, aquest mes de novembre, s’oferirà una xerrada sobre educació viària destinada a pares i mares.