radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Aprovada la designació de membres de les meses electorals del proper 10-N

Aprovada la designació de membres de les meses electorals del proper 10-N

COMPARTEIX-HO
, / 488 0

Al ple ordinari de dijous passat a l’Ajuntament de Palafolls es va celebrar el sorteig públic per designar les persones que formaran part de les meses electorals als propers comicis del 10 de novembre.

Segons ha informat el consistori, durant aquests propers dies es notificarà de la designació als titulars i als suplents que han resultat escollits, els quals disposaran de 7 dies per al·legar possibles impediments o excuses que justifiquin l’impediment per acceptar el càrrec.

Les al·legacions s’hauran de presentar directament a la Junta electoral de zona d’Arenys de Mar, mitjançant correu electrònic a l’adreça jez_arenys@gencat.cat i adjuntant la documentació que justifiqui la circumstància al·legada.

Per consultar els impediments i excuses previstes per la Junta electoral central es pot consultar l’enllaç que trobareu al web d’aquesta emissora.

Per a més informació, els veïns i veïnes de Palafolls també poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Palafolls, de dilluns a divendres, de 9 a dues del migdia.