radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Els Maduixots bufen les espelmes del seu 6è aniversari
, / 508 0 0

Els Maduixots bufen les espelmes del seu 6è aniversari

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Els Maduixots bufen les espelmes del seu 6è aniversari

Va ser durant la Diada Castellera de Blanes celebrada ahir diumenge amb motiu dels 6 anys de la fundació de la colla de Castellers de l’Alt Maresme.

La jornada, que es va rebatejar amb nom de «Diada Maduixota», va tenir al Banc dels Músics del Passeig de Mar, i va congregar a centenars de persones.

La diada va comptar també amb la participació d’una colla convidada, la dels Castellers de Badalona, i va començar amb una cercavila de les dues colles fins a l’epicentre de la trobada, on es van dur a terme les construccions humanes.

Els Maduixots, que en l’últim pilar van desplegar una pancarta amb el missatge «Llibertat Presos Polítics», van aixecar un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7 amb agulla i un pilar de 5. Per la seva banda, la colla de Badalona va construir un 3 de 6, un 3 de 5 amb agulla, un 4 de 6 i també un pilar de 5.

La Diada Castellera de Blanes va comptar també amb un dinar de germanor a la Plaça dels Dies Feiners, amb la participació d’unes 150 persones, i un concert del músic Miquel del Roig.

 

Foto: Ajuntament de Blanes