radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dilluns, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Comarcal El taxistes de Malgrat s’uneixen a la marca «Malgrat T’estima»

El taxistes de Malgrat s’uneixen a la marca «Malgrat T’estima»

COMPARTEIX-HO
, / 371 0

Es tracta de la marca impulsada per l’Ajuntament de Malgrat de Mar per tal de promocionar el municipi d’una manera «emocional, positiva i alhora transgressora», segons afirma el propi consistori.

Alguns dels taxistes de Malgrat ja llueixen el logotip d’aquesta marca als seus cotxes, i la intenció del consistori és que mica en mica s’hi afegeixin tots.

Segons indica l’Ajuntament, la iniciativa, impulsada per les regidories de Comunicació i Promoció Econòmica, és una continuació de la campanya iniciada l’any passat.

La marca «Malgrat T’estima» es va crear, segons explica l’Ajuntament, amb la intenció de ser una nova marca per «modernitzar i posar en valor la identitat del poble», així com «generar un element estratègic per a la diferenciació».

L’objectiu, explica el consistori malgratenc, és que la marca permeti identificar el poble dins i fora de l’àmbit geogràfic i que complementi la marca de gestió pública del mateix Ajuntament.

La marca «Malgrat T’estima» s’ha anat incorporant de forma progressiva a la comunicació institucional del consistori, així com a diferents elements de l’espai públic del municipi.