radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Economia L’oposició vota en contra de les ordenances fiscals

L’oposició vota en contra de les ordenances fiscals

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 988 0

Tant el PSC com Palafolls en Comú es van manifestar contraris a les modificacions proposades pel govern municipal. La portaveu socialista, Dolors Agüera resumia les modificacions assegurant que hi havia una apujada generalitzada dels impostos i taxes locals per l’any que ve i que algunes bonificacions augmenten, però en canvi es reduirà el nombre de beneficiaris.

Agüera es refereix a la bonificació per a famílies monoparentals o nombroses que s’apuja al 80%, però només en casos en el que l’habitatge tingui un valor cadastral inferior als 60 mil€.

Justament la portaveu de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, preguntava al govern quants habitatges hi ha a Palafolls per sota d’aquests 60 mil € i també recriminava al govern local que bonifiqui els vehicles híbrids i elèctrics, ja que al parer dels comuns són vehicles d’un alt cost i que par tant es bonifica a la gent que té més capacitat econòmica.

El govern va recordar als comuns que el valor cadastral és sempre inferior al preu de mercat i que hi ha vehicles ecològics a partir dels 17 o 20 mil €.

El vot en contra de l’oposició, i el fet que un dels regidors del govern no fos ahir a la sala per qüestions de salut, van provocar un empat que va resoldre, en segona votació el vot de qualitat de l’alcalde.