radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home General Jornada de vaga sense incidències a PLF

Jornada de vaga sense incidències a PLF

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1051 0

Avui durant tota la jornada hi ha convocada una aturada general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) per reclamar drets laborals i llibertats socials, però amb el rerefons de la sentència del judici del procés.

Moltes botigues avui han optat per abaixar persianes i no obrir en senyal de protesta per la sentència contra els polítics i activistes independentistes. Avui el més habitual era trobar els comerços tancats, no així els bars i restaurants que majoritàriament han obert normalment com un dia qualsevol.

De moment la jornada s’està desenvolupant tranquil·Lament, sense incidents al nostre municipi.

Només uns manifestants provinents de Tordera han tallat a les 8 del matí l’accés al polígon industrial de Palafolls a la n-II. Un tall que ha estat curt i ràpidament s’ha reobert al trànsit. Miguel Àngel Marín és el cap de la policia de PLF

Justament aquests manifestants han continuat la protesta a la rotonda de can Bartolí on a quarts de 12 han estat desallotjats pels Mossos d’Esquadra amb una carrega policial, tot i que eren un grup reduït de persones, moltes d’elles menors.

A Palafolls la policia està desplegada pel municipi en un dispositiu especial que de moment no ha registrat cap incidència.

Una de les patrulles de Palafolls vigila la zona dels semàfors d’entrada al nostre municipi des de primera hora del matí.