radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Desenes de Palafollencs se sumen a la Marxa per la Llibertat
, / 719 0 0

Desenes de Palafollencs se sumen a la Marxa per la Llibertat

COMPARTEIX-HO
Home Política Desenes de Palafollencs se sumen a la Marxa per la Llibertat

Aquest dimecres al vespre la Marxa per la Llibertat que va sortir al matí de Girona, passava pel nostre municipi i més concretament per la N-II a l’alcalçada de Mas Reixach i l’entrada de Sant Genís. Desenes de palafollencs els esperaven per sumar-se al tram final de la caminada fins a Malgrat o bé simplement per esperonar als milers de participants d’aquesta iniciativa contra la sentència del procés. Un dels que va completar el tram final de la protesta d’ahir va ser l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que als micròfons de Ràdio Palafolls explicava que es tracta d’una reivindicació cívica per mostrar el rebuig.

Entre els palafollencs que marxaven ahir també hi havia Beni Fernández, un dels “Motards per la independència”, que amb la seva moto anava ajudant als caminants amb problemes per continuar.

Aprofitant que la Marxa per la Llibertat es reprenia aquest matí des de Malgrat després que unes 650 persones hi hagin fet nit, molts palafollencs han decidit sumar-se a la caminada de protesta.

El pas de la Marxa per la Llibertat ahir per Palafolls. RP

Finalment, tot i que Palafolls havia ofert el Figuerassa Arena per allotjar caminants en cas necessari, tots els que s’han quedat a dormir ho han fet al pavelló Germans Margall de Malgrat.

Abans de 2/4 de 9 del matí la marxa s’ha tornat a posar a caminar per recórrer la primer etapa d’avui, que els portarà de Malgrat a Arenys al mati i fins a Premià a la tarda.

Hi ha 5 marxes que han començat aquest dimecres de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona i que arribaran demà a BCN on s’ajuntarà a la concentració de la vaga general convocada per la Intersindical-CSC.

Avui hi haurà afectacions al trànsit per la N-II pel pas de la Marxa per tota la comarca.