radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Blanes també aprova les ordenances i la moció contra la sentència aquest vespre

Blanes també aprova les ordenances i la moció contra la sentència aquest vespre

COMPARTEIX-HO
, / 510 0

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per aquest dijous dues sessions plenàries extraordinàries consecutives que tindran lloc a la tarda. La primera d’elles s’ha convocat a les 6 i debatrà un punt únic: la moció elaborada conjuntament per dues entitats supramunicipals: l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) en resposta a la Sentència el Tribunal Suprem i per demanar l’Amnistia pels presos.

La proposta d’acord deixa palès, textualment, que l’aparell de l’Estat espanyol actua intentant acabar amb la pluralitat política, constatant-se la seva incapacitat per fer ús del diàleg com a instrument de resolució del conflicte.

D’altra banda, a les 7 de la tarda, s’ha convocat un segon ple extraordinari. En aquest cac compta amb dos punts a l’ordre del dia que fan referència, els dos, a l’aprovació inicial de les Ordenances Municipals que regiran a Blanes l’any 2020.

Donat que tots dos plens són extraordinaris, no hi haurà l’habitual torn de precs i preguntes obert al públic en cap de les dues sessions.