radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat El Juga Juga de Nadal canvia l’escola pel teatre

El Juga Juga de Nadal canvia l’escola pel teatre

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 713 0

L’Ajuntament de Palafolls ja treballa en una nova edició del seu parc infantil de Nadal, conegut com a Juga Juga. L’edició d’enguany planteja algunes novetats, la primera i més important és que es varia els emplaçaments habituals, ja que es canvia l’espai destinat als més petits. Fins ara es feia al gimnàs de l’escola de Mas Prats, però enguany s’ha decidit substituir-lo per teatre, que enguany acollirà les activitats pels infants de 3 a 6 anys, mentre que els més grans, fins als 12 anys, continuaran tenint les seves activitats al Palauet.

L’Ajuntament argumenta que el canvi afavorirà una rebaixa de la factura energètica i que, a més, el teatre és més cèntric.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el Juga Juga s’allargarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener en horari de matí i de tarda.
Sobre les activitats previstes en l’edició d’enguany hi ha, pels més grans del Palauet, inflables, kards o llits elàstics i pels més petits, al teatre,on s’ocuparà tota la platea, amb inflables i ludoteca i altres activitats organitzades pels monitors.

L’Ajuntament ha tret a licitació el Juga Juga d’enguany a la recerca del prestador que oferirà el servei enguany. El consistori preveu destinar-hi un pressupost de 14 mil euros.

Aquest parc infantil de Nadal va néixer fa més de 10 anys i en cada ocasió hi participen entorn dels 2.000 infants de totes les edats.